Meniu
COS

Jack Daniel's Honey 70cl

Jack Daniel's Honey 70cl
Jack Daniel's Honey 70cl
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • Stock: In Stock
  • Model: Jack Daniel's Honey 70cl
  • SKU: 70cl
Products Sold: 0
Product Views: 940
114,93 lei
Fără TVA: 114,93 lei

Jack Daniel's Honey combină elegant faimosului sortiment Old No. 7 cu lichior de miere uşor condimentat pentru a crea un produs unic, expresiv şi îndrăzneţ, cu o tărie alcoolică de 35% vol. Pentru a resimţi mai intens aromele acestui whisky senzaţional, se recomandă păstrarea la frigider şi consumarea sa rece. Sortimentul este apreciat în special de publicul feminin, însă se adresează tuturor celor care doresc să savureze un altfel de whisky. Jack Daniel’s Honey poate fi folosit ca bază pentru un cocktail aromat sau poate fi amestecat în cafea, căreia îi conferă o aromă deosebită.

Notele degustării:

Miros: Note încântătoare şi dulci de miere polifloră, influenţe florale proaspete şi condimente aromate.

Gust: Un buchet splendid, dominat de arome dulci de caramel, miere, ciocolată, nucşoară şi alte condimente, completate cu tonuri parfumate de flori şi accente răcoroase de lămâie.

Finish: Dulce, cu note de miere, vanilie, şi scorţişoară.

Culoare: Auriu miere.

Etichete: Jack Daniel's
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.