Meniu
COS

Despre noi

Compania Moraru Anca SRL s-a infiintat in anul 1992, avand ca si obiect de activitate distributia produselor din categoria FMCG pe raza judetelor Bacau si Neamt.

Pana in prezent compania s-a dezvoltat reusind sa isi largeasca portofoliul de produse cu o gama larga de vinuri, bere, sucuri si ape minerale.

De peste 20 de ani suntem alaturi de partenerii nostri in domeniul distributiei, comenzile fiind preluate de catre o echipa tanara, solida si dinamica de agenti de vanzari, iar livrarea realizandu-se prin logistica proprie din depozitele noastre din localitatile Bacau, Moinesti si Piatra Neamt

Printre principalii nostri parteneri se numara: Carlsrom Beverage, Cotnari, Casa de Vinuri Cotnari, Cramele Recas, Murfatlar, Cramele Halewood, Cramele Oprisor, Vincon Vrancea, Crama Ceptura, BDG Grup, Cristalex ’94, Alexandrion Group, Vinexport Trade, Coca-Cola,Aqua Carpatica,

Dorim ca si pe viitor sa fim alaturi de partenerii nostri, iar prin dinamism, seriozitate si flexibilitate sa reusim sa crestem impreuna!

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.