Meniu
COS

Informatii livrare

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid, in 1-2 zile lucratoare.


Care sunt tarifele de livrare?

Livrarea este GRATUITA pentru toate comenzile , pentru localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid. Pentru alte localitati, se calculeaza si taxeaza kilometri exteriori.


Cum stiu cand va ajunge coletul meu?

Daca ai comandat intr-o zi lucratoare pana la ora 14, comanda va ajunge in urmatoarea zi lucratoare. Daca ai comandat intr-o zi lucratoare dupa ora 14, comanda va ajunge peste doua zile lucratoare. Daca ai comandat in weekend, comanda va ajunge marti. Daca ai comandat intr-o zi de sarbatoare legala, livrarea se va face conform programului de weekend.


Se poate livra sambata?

Da, livrarea se poate face inclusiv sambata fara costuri aditionale.


Cum pot returna un produs?

Clientii bauturipetreceri.ro pot returna produsele cumparate, de preferat in ambalajul original, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Bauturipetreceri.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 14 zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate trimite-ne un email cu cererea ta pe adresa office@moraruanca.ro

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.