Meniu
COS

Spumante

Model: Budureasca Shine Alb Brut
Acest spumant alb este obținut din struguri de Fetească Albă și păstrează calitățile celebrului soi nobil românesc. Are culoarea discretă, verde pal, precum aurul italian. Gustul agreabil, de pere coapte și aroma mediteraneană de piersici și pere completează această armonie a simțurilor.Este un..
43,76 lei
Fără TVA:43,76 lei
Model: Budureasca Shine Rosé Sec
Budureasca Shine Rose este o veritabilă etalare de prospețime și eleganță. Acest spumant obținut prin metoda Charmat, cu fermentare în tanc, are o culoare străvezie roz foarte deschis, nas proaspăt de zmeură și gust de zmeură coaptă cu un perlaj consistent. Tipic pentru vinu..
43,76 lei
Fără TVA:43,76 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA PRAGA TAMAIOASA ROMANEASCA BRUT 0.75L
Cotnari Colocviu La Praga Tămâioasă Românească Brut șoptește discret despre iubiri tainice, se așterne peste frunzele copacilor și aduce în aer un parfum învăluit în mister. Irezistibil de ispititor, Cotnari Colocviu La Praga Tămâioasă Românească Brut își datorează farmecul soiului de struguri din c..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA VENETIA BUSUIOACA DE BOHOTIN EXTRASEC 0.75L
Atunci când măștile cad și muzica se oprește, rămâne doar un oaspete distins, încântător de autentic. Cotnari Colocviu La Veneția Busuioacă De Bohotin Rose Extrasec este un spumant savuros, realizat dintr-un soi de struguri prețios, care se bucură de un proces de fermentație în sticlă. Vinul seduce ..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA VIENA FRANCUSA BRUT 0.75L
Un spumant ce are puterea și farmecul să schimbe atmosfera, Cotnari Colocviu La Viena Frâncușa Brut propune spre degustare un soi de struguri vechi, cu tradiție, care își demonstrează aptitudinea de a se reinventa în licori fabuloase. Obținut prin metoda de fermentație tradițională, Cotnari Colocviu..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU VIBE FETEASCA NEAGRA ROSE BRUT 0.75L
Eleganța aparte a soiului de struguri Fetească Neagră este subliniată perfect în spumantul Cotnari Colocviu Vibe Fetească Neagră Rose Brut, o minunăție de licoare obținută prin fermentație tradițională, dedicată momentelor speciale. Cotnari Colocviu Vibe Fetească Neagră Rose Brut este partenerul per..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU VIBE FRANCUSA BRUT 0.75L
Un vechi soi românesc, preferat de nobili datorită eleganței sale, Frâncușa Albă este reinterpretat prin viziunea modernă a oenologului cramei Cotnari într-un spumant rafinat, potrivit pentru ocazii speciale. Cotnari Colocviu Vibe Frâncușă Brut este obținut prin metoda tradițională, iar rezultatul e..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: Cuartz Alb Brut
PREZENTARE PRODUSDefinit de o culoare galben pai cu inflexiuni verzui, surprinde placut prin perlajul persistent iar gustativ denota o personalitate si o prospetime excelenta. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.VINIFICATIEVin Baza real..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Model: Cuartz Rose Brut
PREZENTARE PRODUSDefinit de o culoare rose-somon cu un parfum ce aminteste de cirese de zmeura, uimeste printr-un post-gust curat si savuros cu inflexiuni de coacaze negre. Spumantul este realizat cu intentia de a darui surprize senzoriale placute in orice moment al zilei.VINIFICATIEVin Baza realiza..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Model: Ferro 13 The Boss Millesimato 0.75L
Ferro 13 este un concept total atipic al unei crame tinere la propriu si figurat, o idee ingenioasa care a adus impreuna cinci tineri de succes din diferite domenii profesionale, cu personalitati aparte, pasionati ai frumsetii, rafinamentului si mesterioasa  licoare a lui Bachus – mult iubitul ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Model: Lambrusco DOC Amabile Rosato
..
19,49 lei
Fără TVA:19,49 lei
Model: Lambrusco DOC Amabile Rosso
..
19,49 lei
Fără TVA:19,49 lei
Afişare 1 - 12 din 30 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.