Meniu
COS

Spumante

Model: Budureasca Shine Alb Brut
Acest spumant alb este obținut din struguri de Fetească Albă și păstrează calitățile celebrului soi nobil românesc. Are culoarea discretă, verde pal, precum aurul italian. Gustul agreabil, de pere coapte și aroma mediteraneană de piersici și pere completează această armonie a simțurilor.Este un..
46,00 lei
Fără TVA:46,00 lei
Model: Budureasca Shine Rosé Sec
Budureasca Shine Rose este o veritabilă etalare de prospețime și eleganță. Acest spumant obținut prin metoda Charmat, cu fermentare în tanc, are o culoare străvezie roz foarte deschis, nas proaspăt de zmeură și gust de zmeură coaptă cu un perlaj consistent. Tipic pentru vinu..
46,00 lei
Fără TVA:46,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA PRAGA TAMAIOASA ROMANEASCA BRUT 0.75L
Cotnari Colocviu La Praga Tămâioasă Românească Brut șoptește discret despre iubiri tainice, se așterne peste frunzele copacilor și aduce în aer un parfum învăluit în mister. Irezistibil de ispititor, Cotnari Colocviu La Praga Tămâioasă Românească Brut își datorează farmecul soiului de struguri din c..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA VENETIA BUSUIOACA DE BOHOTIN EXTRASEC 0.75L
Atunci când măștile cad și muzica se oprește, rămâne doar un oaspete distins, încântător de autentic. Cotnari Colocviu La Veneția Busuioacă De Bohotin Rose Extrasec este un spumant savuros, realizat dintr-un soi de struguri prețios, care se bucură de un proces de fermentație în sticlă. Vinul seduce ..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA VIENA FRANCUSA BRUT 0.75L
Un spumant ce are puterea și farmecul să schimbe atmosfera, Cotnari Colocviu La Viena Frâncușa Brut propune spre degustare un soi de struguri vechi, cu tradiție, care își demonstrează aptitudinea de a se reinventa în licori fabuloase. Obținut prin metoda de fermentație tradițională, Cotnari Colocviu..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU VIBE FETEASCA NEAGRA ROSE BRUT 0.75L
Eleganța aparte a soiului de struguri Fetească Neagră este subliniată perfect în spumantul Cotnari Colocviu Vibe Fetească Neagră Rose Brut, o minunăție de licoare obținută prin fermentație tradițională, dedicată momentelor speciale. Cotnari Colocviu Vibe Fetească Neagră Rose Brut este partenerul per..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: COTNARI COLOCVIU VIBE FRANCUSA BRUT 0.75L
Un vechi soi românesc, preferat de nobili datorită eleganței sale, Frâncușa Albă este reinterpretat prin viziunea modernă a oenologului cramei Cotnari într-un spumant rafinat, potrivit pentru ocazii speciale. Cotnari Colocviu Vibe Frâncușă Brut este obținut prin metoda tradițională, iar rezultatul e..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Model: Ferro 13 The Boss Millesimato 0.75L
Ferro 13 este un concept total atipic al unei crame tinere la propriu si figurat, o idee ingenioasa care a adus impreuna cinci tineri de succes din diferite domenii profesionale, cu personalitati aparte, pasionati ai frumsetii, rafinamentului si mesterioasa  licoare a lui Bachus – mult iubitul ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Model: Lambrusco Zarea Rosu
..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Model: Lambrusco Zarea, Rose
..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Model: LAURENT PERRIER LA CUVEE BRUT 0.75L
Cu o compoziţie dominată de soiul Chardonnay, Laurent-Perrier Brut oferă o experienţă gustativă proaspătă, elegantă şi delicată, etalând constant calităţile şi spiritul casei. Melanjul ideal de Chardonnay 50%, Pinot Noir 35% şi Pinot Meunier 15% conferă vinului o prospeţime diafană. Caracterul sofis..
329,00 lei
Fără TVA:329,00 lei
Model: Martini Asti 75cl
Climatul piemontez este ideal pentru cultivarea strugurilor Moscato Bianco. Strugurii care intră în compoziţia acestui sortiment încântător sunt recoltaţi în lunile august şi septembrie. Tot atunci este obţinut şi mustul, care este supus fermentării pentru a crea baza vinului. Asti Martini Dolce est..
59,00 lei
Fără TVA:59,00 lei
Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.