Meniu
COS

Prosecco

Model: Ferro 13 The Boss Millesimato 0.75L
Ferro 13 este un concept total atipic al unei crame tinere la propriu si figurat, o idee ingenioasa care a adus impreuna cinci tineri de succes din diferite domenii profesionale, cu personalitati aparte, pasionati ai frumsetii, rafinamentului si mesterioasa  licoare a lui Bachus – mult iubitul ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Model: Montelvini Prosecco 0.75L
Longevitatatea brandului Montelvini dateaza de mai bine de 135 de ani si este datorata respectului pe care Casa cu acelasi nume il poarta climatului natural unde sunt dispuse podgoriile cu ajutorul carora s-a perpetuat traditia si excelenta vinului pana in prezent.  Regiunea Allies este un teri..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Model: Prosecco Villa degli Olmi Extra Dry, 0.75l
Villa degli Olmi Prosecco Extra Dry prezinta un buchet intens de arome, o cremozitate placuta si persistenta. Obtinut din strugurii Glera, Prosecco Extra Dry are un gust delicat cu note fructate. Strugurii Glera sunt culesi manual si presati bland. Fermentatia are loc in cisterne la temper..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.