Meniu
COS

Sampanie

Model: Budureasca Shine Alb Brut
Acest spumant alb este obținut din struguri de Fetească Albă și păstrează calitățile celebrului soi nobil românesc. Are culoarea discretă, verde pal, precum aurul italian. Gustul agreabil, de pere coapte și aroma mediteraneană de piersici și pere completează această armonie a simțurilor.Este un..
46,00 lei
Fără TVA:46,00 lei
Model: Budureasca Shine Rosé Sec
Budureasca Shine Rose este o veritabilă etalare de prospețime și eleganță. Acest spumant obținut prin metoda Charmat, cu fermentare în tanc, are o culoare străvezie roz foarte deschis, nas proaspăt de zmeură și gust de zmeură coaptă cu un perlaj consistent. Tipic pentru vinu..
46,00 lei
Fără TVA:46,00 lei
Model: LAURENT PERRIER LA CUVEE BRUT 0.75L
Cu o compoziţie dominată de soiul Chardonnay, Laurent-Perrier Brut oferă o experienţă gustativă proaspătă, elegantă şi delicată, etalând constant calităţile şi spiritul casei. Melanjul ideal de Chardonnay 50%, Pinot Noir 35% şi Pinot Meunier 15% conferă vinului o prospeţime diafană. Caracterul sofis..
329,00 lei
Fără TVA:329,00 lei
Model: Moet & Chandon Brut Imperial 0.75L
Moet & Chandon Imperial este sampania iconica a Casei. Creat in 1869, intruchipeaza stilul unic al lui Moet & Chandon, un stil remarcat prin fructul sau stralucitor, gustul sau seducator si maturitatea sa eleganta.Creat din peste 100 de vinuri diferite, dintre care 20% pana la 30% sunt vinur..
265,00 lei
Fără TVA:265,00 lei
Model: Moet & Chandon Rose Imperial 0.75L
Rose Imperial este o expresie spontană, strălucitoare, romantică a stilului Moët & Chandon, un stil remarcat prin fructul său strălucitor, palatul seducător și maturitatea sa elegantă.Ansamblul reflectă diversitatea și complementaritatea celor trei soiuri de struguri:Intensitatea soiului pinot n..
303,00 lei
Fără TVA:303,00 lei
Model: Pommery Brut Royal 75cl
În anul 1874, Pommery a creat primul sortiment brut. De atunci, în fiecare an, stilul casei este dus mai departe respectând întocmai tradiţia, pentru a obţine un gust caracterizat de arome proaspete, elegante şi discrete şi un finish lung, subtil. Rafinamentul, perfecţiunea, tradiţia şi inovaţia sun..
195,76 lei
Fără TVA:195,76 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.