Meniu
COS

Tequila

Model: PATRON REPOSADO 0.7L
Patrón Reposado este alegerea ideală pentru consumatorii de tequila care îşi doresc un plus de complexitate şi de eleganţă de la gustul băuturii preferate. Sortimentul este obţinut exclusiv din agave albastre de cea mai bună calitate, distilat de două ori şi învechit în butoaie din lemn de stejar pe..
230,00 lei
Fără TVA:230,00 lei
Model: PATRON SILVER 0.7L
Patron Silver este o tequila tânără, faimoasă pentru aspectul său proaspăt, clar şi cristalin şi pentru eleganţa greu de găsit într-un sortiment neînvechit. Multă lume preferă o tequila delicată şi uşor de băut în faţa uneia învechite, cu aromă subtilă de lemn de stejar. Cunoscătorii spun că Patron ..
230,00 lei
Fără TVA:230,00 lei
PATRON XO CAFE 0.7L
Label 2-3 Zile
Model: PATRON XO CAFE 0.7L
Patrón XO Cafe este un blend fermecător, obţinut din tequila Patrón Silver şi esenţă naturală de cafea de cea mai bună calitate. Buchetul său este sec, spre deosebire de multe alte sortimente de lichior de cafea cu conţinut scăzut de alcool, care sunt foarte dulci. De aceea Patrón XO Cafe poate fi s..
230,00 lei
Fără TVA:230,00 lei
Model: Tequila Camino Gold 70cl
Camino Real Gold este o băutură tradiţională, produsă de distileria Camino Real. Cei 70 de ani de experienţă îşi spun cuvântul în fiecare sticlă de tequila produsă de brandul mexican. Agavele folosite pentru a obţine acest sortiment cresc pe câmpuri care se situează la 2000 de metri peste nivelul mă..
78,00 lei
Fără TVA:78,00 lei
Model: Tequila Camino Real Blanco 70cl
Distileria Camino Real are o experienţă de peste 70 de ani în producţia de tequila. Camino Real Blanco are un gust plăcut, care captează esenţa tequilei mexicane autentice. Aroma este dominată de note de agavă albastră şi melasă din trestie de zahăr. Camino Real Blanco este produsă în regiunea Jalis..
78,00 lei
Fără TVA:78,00 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.