Meniu
COS

Cafea si ceai

Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup BIO LEMON FRESH
O infuzie delicioasa, racoritoare de fructe cu aroma de lamaie.Ingrediente de productie organica: bucati de mar, frunze de mar dulce, radacina de cicoare prajita, lamaita si coaja de lamaie.Timp infuzie: 8 – 10 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup BIO MOROCCAN MINT
Renumitul ceai Gundpowder amestecat cu menta "nana" proaspata; o specialitate marocana.Ingrediente de productie organica: ceai verde Gundpowder 75%, menta marocana 25%Timp infuzie: 3 – 4 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup CLASSIC ENGLISH BREAKFAST
Un ceai delicat din Ceylon cu aroma inconfundabila, un amestec “plin de viata" si stralucitor.Ingrediente: ceai negru din CeylonTimp infuzie 3 – 4 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup DARJEELING
Acest ceai cules vara are o eleganta florala si o aroma delicioasa bine balansata.Ingrediente: ceai negru Indian de productie organicaTimp infuzie: 3 – 4 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup EARL GREY
Un amestec de ceai Darjeeling, recoltat toamna, cu aroma racoritoare de citrice bergamote.Ingrediente: ceai negru Darjeeling si arome.Timp infuzie: 3 – 4 min..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup FRUITY WHITE
Un amestec fructat, racoritor, stralucitor, un amestec de success ce combina dulceata perelor cu note de piersici coapte.Ingrediente: Ceai alb din productie organica, arome naturaleTimp infuzie: 2 -3 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup GREEN DRAGON
O placere rara pentru cunoscatorii de ceai, un amestec in care se simte aciditatea si prospetimea binecunoscuta a ceaiului verde.Ingrediente: Ceai verde chinezescTimp infuzie 2 -3 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup JASMINE GOLD
Aroma blanda de petale proaspete de iasomie amestecate cu ceai delicat chinezesc.Ingrediente: Ceai verde chizesc, flori de iasomieTimp infuzie: 2 – 3 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup MORGENTAU
O compoziție fascinanta de ceai verde Sencha, petale de flori si arome subtile de fructe de mango si lamaie.Ingrediente: Ceai verde chinezesc, arome, floarea soarelui, petale de trandafir, albastreleTimp infuzie: 2 – 3 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup ORIENTAL OOLONG
Un amestec de ceai Oolong si fruct de lulo, cu o aroma suculenta de capsuni si ananas si usoare urme de curmale.Ingrediente: ceai Oolong aromatizat cu fructe de curmale si arome de luloTimp infuzie 3 – 4 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup REFRESHING MINT
Aroma tipica de menta, un amestec al carei prospetime este data de cele doua ingredinte menta si lamaita.Ingrediente: frunze de menta si lamaitaTimp infuzie: 5 - 8 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Model: Ceai Ronnefeldt LeafCup ROIBOS CREAM ORANGE
Ceai rooibos din Africa de Sud cu o aroma cremoasa și delicata de vanilie si gust de portocale coapte.Ingrediente: Ceai rosu (rooibos), arome, coaja de portocala si vanilieTimp infuzie: 5 - 8 minAmbalaj: 15 pliculete per cutie, ambalaj individual..
26,00 lei
Fără TVA:26,00 lei
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.