Meniu
COS

Vin Ars

Model: Brancoveanu XO Vinars 70cl
Brâncoveanu X.O. (Extra Old) este un distilat de vin maturat în butoaie de stejar pe o perioadă de cel puțin 7 ani, în a cărui compoziţie intră mai multe distilate de vinuri de cea mai bună calitate. Datorită vechimii sale, aroma acestui vinars este caracterizată de o eleganţă aparte. Sortimentul se..
208,00 lei
Fără TVA:208,00 lei
Model: Jidvei Vinars 70cl
Jidvei VSOP este un distilat de vin elegant, apreciat pentru paleta sa aromatică extrem de armonioasă. Soiurile Fetească Regală şi Riesling sunt responsabile pentru caracterul expresiv al vinarsului, dubla distilare are rolul de a evidenţia aromele, iar învechirea pe o perioadă de minimum 5 ani în b..
83,00 lei
Fără TVA:83,00 lei
Model: Vinars Brancoveanu XO 0.7L
Invechirea Vinars Brancoveanu XO  se face in butoaie de stejar romanesti, de tip aromatice din zona Carpatilor. Vinars Brancoveanu XO reflecta traditia si cultura Romaneasca printr-un gust intens, elegant si rafinat; vrednic de a purta numele unui domnitor emblematic pentru istoria Romaniei.Vin..
175,00 lei
Fără TVA:175,00 lei
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.