Meniu
COS

LICHIOR SI DIGESTIVE

Model: Aperol 1L
Aperol Spritz este una dintre cele mai cunoscute băuturi, fiind preferată în special de publicul feminin. Mixul conţine Aperol, prosecco şi apă minerală. Aperitivul devine cunoscut în Italia imediat după cel 
de-al doilea război mondial, urmând ca faima mondială să o obţină în perioada anilor 2000. ..
97,15 lei
Fără TVA:97,15 lei
Model: Bailey's Irish Cream 1L
Baileys Original Irish Cream este un lichior clasic, catifelat, produs în Irlanda din ingrediente de cea mai bună calitate. Sortimentul este foarte cunoscut pe piaţa din România, fiind unul dintre cele mai bine vândute produse din categoria sa. Lichiorul este caracterizat de un gust absolut delicios..
131,94 lei
Fără TVA:131,94 lei
Model: Campari Aperitiv 1L
În anul 1860, Gaspare Campari creează o băutură dulce-amăruie deosebită, obţinută prin infuzarea a 68 de ierburi, fructe şi condimente în apă şi alcool timp de 2 săptămâni. În scurt timp sortimentul este îndrăgit în toată italia şi mai apoi în lume. Aperitivul poate fi servit simplu, la temperatură ..
125,00 lei
Fără TVA:125,00 lei
Model: Chambord Liqueur 70cl
Lichiorul Chambord este o infuzie de zmeură roşie, zmeură neagră, mure, vanilie de Madagascar, coajă de lămâie din Maroc şi coniac XO. Băutura a fost creată pentru prima dată în anul 1982, inspirată fiind de lichiorul produs special pentru vizita regelui Louis al XIV-lea la castelul Chambord. Fructe..
124,53 lei
Fără TVA:124,53 lei
Model: COINTREAU 0.7L
Cointreau este un triplu sec (lichior cu aromă de portocală) produs în Saint-Barthélemy-d'Anjou, Franţa. Este savurat ca aperitiv sau digestiv şi este nelipsit din cocktailuri celebre, precum Margarita sau Cosmopolitan. Inventat de Edouard Cointreau în 1849, lichiorul respectă cu stricteţe reţeta or..
104,00 lei
Fără TVA:104,00 lei
Model: Disaronno Amaretto 70cl
n perioada Renaşterii, lichiorul era considerat o băutură medicinală. La începutul anilor 1900, Domenico Reina găseşte o reţetă din epoca Renascentistă şi decide să creeze şi să comercializeze sortimentul în Milano. Astfel ia naştere Amaretto Disaronno, un sortiment absolut fascinant, în compoziţia ..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Model: Jagermeister 1L
Jagermeister este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lem..
92,00 lei
Fără TVA:92,00 lei
Model: Jagermeister 70cl
Jagermeister este originar din Germania şi este cel mai popular digestiv din lume. Sortimentul are în compoziţie 56 de ierburi aromatice şi condimente, care conferă un caracter unic acestei băuturi. Printre ingredientele care conturează aroma inedită a lichiorului se numără şi coji de portocală, lem..
67,00 lei
Fără TVA:67,00 lei
Model: JAGERMEISTER MANIFEST 1L
Este cunoscut faptul că brandul Jagermeister este unul nonconformist şi că fiecare licoare a sa reflectă acest spirit. Dar cel mai mult putem observa spiritul acesta rebel în Jagermeister Manifest, o expresie cu totul aparte, pentru care s-au rescris reguli și s-au căutat ingrediente inovatoare, dar..
155,00 lei
Fără TVA:155,00 lei
Model: JAGERMEISTER SCHARF 0.7L
Jagermeister a fost întotdeauna brandul rebel, cel care a uimit prin îndrăzneală. Așa cum ne-a obișnuit, de această dată vine cu o nouă băutură statement, creată pentru shot-urile fierbinți servite reci ca gheața. Fă cunoştinţă cu Scharf, o licoare condimentată care se prezintă ca o interpretare a c..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Model: JAGERMEISTER SCHARF 1L
CategorieLichiorStilDigestivBrandJagermeisterTara de origineGermaniaLitraj100clAlcool33%..
92,00 lei
Fără TVA:92,00 lei
Model: Kahlua Lichior 0.7L
Kahlua Original Coffee este un sortiment mexican delicios, produs pentru prima dată în anul 1936 în Veracruz. Această regiune este renumită în toată lumea pentru calitatea cafelei 100% Arabica şi cultivarea trestiei de zahăr, ingrediente principale ale lichiorului. Kahlua poate fi savurat într-o var..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.