Meniu
COS

Sucuri

SPUMA ALPINA ARANCIATA 0.75L
Nou Label 2-3 Zile
Model: SPUMA ALPINA ARANCIATA 0.75L
Spuma alpina portocale.Produs si imbuteliat in Italia de catre "Fava bibbite".Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu infuzii si extracte naturale. Contine 20% suc de portocale Italiene.Fara aditivi conservanti, coloranti, de indulcire, stabilizatori,..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
SPUMA ALPINA BIONDA 0.75L
Nou Label 2-3 Zile
Model: SPUMA ALPINA BIONDA 0.75L
Spuma alpina flori de soc.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu infuzii si extracte naturale din Flori de soc.Fara aditivi conservanti, coloranti, de indulcire, stabilizatori, antioxidanti, acid..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: SPUMA ALPINA CEDRATA 0.75L
Spuma alpina cedrata.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu infuzii si extracte naturale din coaja de lamaie din zona Calabria.Fara aditivi conservanti, coloranti, de indulcire, stabilizatori, an..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: SPUMA ALPINA CHINOTTO 0.75L
Spuma alpina chinotto.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu infuzii si extracte naturale din Chinotto di Savona. Chinotto sau Portocala cu frunze de mirt este o specie de citrice care creste in ..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: SPUMA ALPINA GAZZOSA 0.75L
Spuma alpina gazzosa.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu infuzii si extracte naturale din lamai Siciliene.Fara aditivi conservanti, coloranti, de indulcire, stabilizatori, antioxidanti, acidif..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: SPUMA ALPINA GINGER 0.75L
Spuma alpina ginger.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu suc concentrat din lamai Italienesti si cu infuzii si extracte naturale din Morcov, Sofranel, Ghimbir si Vanilie de Madagascar.Fara adit..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: SPUMA ALPINA NERA 0.75L
Spuma alpina neagra.Produs si imbuteliat in Italia de catre “Fava bibbite”.Bautura carbogazoasa cu dioxid de carbon de origine naturala extras din zona Toscana, cu suc concentrat de lamai Italienesti, zahar caramelizat, cu infuzii si extracte de arome naturale.Fara aditivi conservanti, coloranti, de..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Model: Fritz Kola
Fritz-kola este o bautura vegana acidulata, din Hamburg, Germania, cu extract natural din nuca de cola, cunoscuta pentru continutul mare de cafeina naturala (25mg de cafeina naturala/100ml). Nu se recomanda pentru copii sau femeile insarcinate sau care alaptea..
5,70 lei
Fără TVA:5,70 lei
Fritz Kola, Sugar Free
Nou Label 2-3 Zile
Model: Fritz Kola, Sugar Free
Fritz-kola Sugar Free este o bautura vegana acidulata, fara zahar, din Hamburg, Germania, cu extract natural din nuca de cola, cunoscuta  pentru continutul mare de cafeina naturala (25mg de cafeina naturala/100ml). Nu se recomanda pentru copii sau femeile..
5,70 lei
Fără TVA:5,70 lei
Model: Fritz Limo Lemonade
Fritz-limo Lemonade este o bautura vegana acidulata, din Hamburg, Germania, cu aroma naturala de lamaie. Ingrediente: apa minerala naturala, suc de lamaie (6%)*, suc de portocala (1%)*. Extract de lamaie si portocala, aroma naturala de lamaie, antiox..
5,70 lei
Fără TVA:5,70 lei
Fritz Limo Orangeade
Nou Label 2-3 Zile
Model: Fritz Limo Orangeade
Fritz-limo Orangeade este o bautura vegana acidulata, din Hamburg, Germania, cu aroma naturala de portocala. Ingrediente: apa minerala naturala, suc de portocala natural (10.5%)*, suc de lamaie (5%)*, suc de mandarina (1.5%)*, zahar, extract de lamaie si ..
5,70 lei
Fără TVA:5,70 lei
Model: Granini Cranberry 6x1L
..
52,00 lei
Fără TVA:52,00 lei
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.