Meniu
COS

CRAMA OPRISOR - CALOIAN CABERNET SAUVIGNON- 0.75L

CRAMA OPRISOR - CALOIAN CABERNET SAUVIGNON- 0.75L
CRAMA OPRISOR - CALOIAN CABERNET SAUVIGNON- 0.75L
  • Stock: In Stock
  • Model: CRAMA OPRISOR - CALOIAN CABERNET SAUVIGNON- 0.75L
  • SKU: 75cl
Products Sold: 0
Product Views: 752
26,04 lei
Fără TVA: 26,04 lei

VIN ROȘU SEC. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au devenit parte din legendele locului. Vinurile din Oprișor și-au găsit locul și în perioada modernă.

 

În august 1994 s-a înființat în România Compania Carl Reh Trading, cu menirea specifică de a selecta vinuri românești pentru piața internațională, iar în iunie 1997, divizia s-a stabilit la Oprișor, luând decizia de a produce vinuri proprii din struguri proveniți pe plantațiile existente pe atunci în podgoriile oltenești ale Mehedințiului.

 

Inspiraţia pentru gama Caloian vine de la un ritual de invocare a ploii aducătoare de recolte bogate, ce implică o păpuşă din lut, cârpe paie sau crenguţe de lemn. Fie că este legat de un ritual cu păpuşi, ori o horă românească, Caloian de Cabernet Sauvignon aduce aceeaşi poftă de viaţă, prospeţime şi bunătate, pentru toţi cei care doresc să îi guste aromele.

 

 

ASPECT: Rubiniu intens. 

 

MIROS: Un Cabernet lăsat singur în sticlă este mereu hotărât şi enigmatic. De aceeea îşi deschide aromele cu vigilenţa maturităţii şi după câteva momente bune apar esenţele de coacăze negre şi prune.

 

GUST: La corp este puternic, cu alcool bine integrat, fructe uscate, nuanţe de ciocolată neagră şi arome de pământ cu iarbă verde, trezită de bruma dimineţii.

 

ASOCIERE CULINARĂ: Un monosoi roşu fermecător în compania unei unei fripturi din carne de porc, sau vită, gătită la cuptor, la grătar sau la tigaie, cu legume condimentate.

 

TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

Etichete: Crama Oprisor
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.