Meniu
COS

NEC PLUS ULTRA CHARDONNAY

NEC PLUS ULTRA CHARDONNAY
NEC PLUS ULTRA CHARDONNAY
  • Stock: In Stock
  • Model: NEC PLUS ULTRA CHARDONNAY
  • SKU: 75cl
Products Sold: 0
Product Views: 631
25,00 lei
Fără TVA: 25,00 lei

Nec Plus Ultra – Până aici, dincolo nu se mai poate – este expresia latină care, spune legenda, a fost gravată de Hercule pe promontoriile Gibraltarului, avertizând navigatorii să nu meargă mai departe, deoarece au ajuns la capătul lumii. Astăzi, expresia este folosită pentru a marca o realizare de excepție, un punct culminant, iar vinurile Nec Plus Ultra sunt expresia îndrăznelii de a face un pas mai departe, de a depăși limitele și de a atinge ceea ce pare de neatins.

Nec Plus Ultra Chardonnay este un vin strălucitor, de culoare galben-verziu, cu note delicate de fructe tropicale, măr galben și smochine. În acest vin este surprinsă măiestria vinificatorului, Nec Plus Ultra Chardonnay fiind un cupaj din 30% vin fermentat în butoaie de stejar, ceea ce conferă o structură echilibrată, onctuoasă, și 70 % vin fermentat în rezervoare de inox, păstrând astfel prospețimea și aromele caracteristice soiului.

Notă degustare:

Aspect, culoare: limpede, cristalin, galben intens cu reflexe verzui
Miros: fructe tropicale proaspete, coajă de portocală, note de măr Golden şi smochine
Gust: fructe tropicale, mere Golden, piersică, migdale şi smochină

Etichete: Jidvei
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.