Meniu
COS

ROBERTO CAVALLI VODKA CLASSIC 0.7L

ROBERTO CAVALLI VODKA CLASSIC 0.7L
Nou Label
ROBERTO CAVALLI VODKA CLASSIC 0.7L
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.
  • Stock: In Stock
  • Model: ROBERTO CAVALLI VODKA CLASSIC 0.7L
  • SKU: 70cl
Products Sold: 1
Product Views: 583
160,00 lei
Fără TVA: 160,00 lei

DESCRIERE

Roberto Cavalli Vodka este prima votcă super premium produsă în întregime în Italia si este realizată din cele mai bune culturi de grâu aflate în zona unde Alpii sud-vestici întâlnesc râul Po, în zona „Granda” din Piemont, în provincia Cuneo.

Apa de izvor folosită în procesul de diluare are un conținut scăzut de minerale in mod natural și de aceea nu are nevoie de distilare. Aceasta apa provine din izvoarele Muntelui Rosa, a regiune renumită pentru calitatea și puritatea apei sale. Alcoolul este distilat cu grijă pentru a da aroma potrivită.

Procesul de filtrare este realizat de panourile tipice de celuloză, dar și pulberea de marmură, importanta pentru garantarea nivelurilor corecte de pH pentru produsul finit. Îmbutelierea în loturi mici este actul final în crearea caracterului său exclusiv. Gustul rezultat este unic, foarte curat, cu arome neutre și doar o tentă de cremă și coji de citrice.

Aroma este sofisticată, elegantă și dedicată celor mai exigente gusturi.

 

Categorie: VODKA
Alc.: 40% vol.alc.
Tara de productie: Italia
Litraj: 0.7L
Temp. optima de consum: 5-8°C

Nasul este  echilibrat, cu o textură fină și mătăsoasă.

Etichete: ROBERTO CAVALLI
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.