Meniu
COS

Vin rose

Model: Bristena Busuioacă Demidulce
Având o culoare roz închis, trandafirie, această minunată Busuioacă cucerește instant prin aromele de dulceață de zmeură și căpșuni. Corpolența vinului, precum și echilibrul bun între zahăr și aciditate, îi conferă acestuia un final deosebit de catifelat.Se poate asocia cu brânzeturi fine,..
35,22 lei
Fără TVA:35,22 lei
Model: COTNARI COLOCVIU LA PARIS BUSUIOACA DE BOHOTIN 0.75L
Un vin emblematic, Cotnari Colocviu La Paris Busuioacă De Bohotin propune prin unicitatea, culoarea și aromele sale un stil boem de viață, de tipul “la vie en rose”. Romantic și fabulos, asemenea orașului pe care îl reprezintă, Cotnari Colocviu La Paris Busuioacă De Bohotin este realizat din strugur..
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Model: COTNARI DOMENII BUSUIOACA DE BOHOTIN 0.75L
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova t..
32,00 lei
Fără TVA:32,00 lei
Model: COTNARI DOMENII EUFORIA BUSUIOACA DE BOHOTIN 0.75L
Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Moldova t..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Model: COTNARI DOMENII EUFORIA BUSUIOACA DE BOHOTIN DS 0.75L
 Un soi incomparabil. O culoare unică, roz antic, cu nuanțe de trandafir topit. Marii cunoscători o descriu ca și a patra foiță de ceapă. Arome tulburătoare, recoltate de pe cea mai înaltă culme a podgoriei, în ferma Cârjoaia. Un vin zămislit din atente recoltări târzii, Tâmâioasa Vânătă de Mol..
39,00 lei
Fără TVA:39,00 lei
Model: COTNARI DOMENII FETEASCA NEAGRA ROSE SEC 0.75L
Un soi autentic cu o culoare de roz antic și usoare nuanțe rubinii ce aprind viziuni libere spre poarta iubirii purtand imaginatia degustatorului spre noi meleaguri. Recoltat manual și ales boabă cu boabă, acest vin definște perfect Feteasca Neagră de Moldova și trezește spiritul spre noi tentații, ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Model: CRAMA OPRISOR - CALOIAN ROSE SEC 0.75L
VIN ROSE SEC. Pentru crama Oprișor, poveștile vechi care încep cu “a fost o dată”, reprezintă un adevăr istoric incontestabil. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au dev..
26,04 lei
Fără TVA:26,04 lei
Model: Domeniile Recas Rose 0.75L
Tip:Rose Demisec. Volum:750ml. Alcool:12.5%vol.Cupaj:Merlot, Fetească Neagră, SyrahDomeniile Recas Rose este un vin de culoare roz vibrant, limpede. Este definit de arome intense de fructe roșii coapte, cum ar fi cireșele, zmeura; dar și impresii florale plăcute. Vinul este demisec, are ac..
27,57 lei
Fără TVA:27,57 lei
Model: Domeniile Samburesti Roze
RoseRoze-ul de Sâmburești are "plăcerea deja în culoare". Gustul viu - un amestec de cireșe de mai, fragi și coacăze - cucerește repede pe oricine. Un vin frumos, născut din Cabernet Sauvignon, care șade bine la întâlniri romantice, care nu se sfiește la mese elegante și e ideal la sete și la chefur..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Model: Domeniile Vinarte Fetească Neagră & Merlot
Un vin vesel, prietenos şi elegant…un cupaj unic, Cabernet Sauvignon şi Merlot, produs şi imbuteliat la Crama Starmina.Prin peretele de sticla se poate vedea strălucirea vinului rose coral, cu inflexiuni de somon. Aroma de fragi şi zmeură în prim-plan, aduce prospeţimea zilelor însorite de vară. Del..
27,37 lei
Fără TVA:27,37 lei
Model: Jidvei Navigo Compas Rose Sec 0.75L
Un cupaj din soiuri nobile, Shiraz + Fetească + Merlot + Pinot Noir, împletește cu delicatețe arome de fragi, căpșuni, cireșe roșii și zmeură și redă prospețimea vioaie a zilelor de vară învăluite tandru într-o adiere de trandafiri roz. Ușor picant, limpede, de culoare roz-trandafiriu, acest cupaj d..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Model: Mysterium Cabernet Sauvignon + Pinot Noir + Syrah
Mysterium este mai mult decât o colecție de vinuri exclusiviste. Este, înainte de toate, o poveste în care totul pornește, așa cum sugerează și numele, de la provocarea de a afla misterul vinurilor, de a le desluși tainele. Niciun detaliu nu este lăsat la voia întâmplării, iar povestea vinurilo..
44,00 lei
Fără TVA:44,00 lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
Folosim cookie-uri pe site-ul nostru web pentru a vă oferi cea mai relevantă experiență, amintindu-vă preferințele și repetând vizitele.